Híreink

 

Lovasok figyelem!

Lázár Lovaspark munkatársat keres! A Lázár testvérek csapatába gyakorlattal rendelkező segédhajtót, lóápolót keresünk.

A jelentkezéseket e-mailben vagy postán (Lázár Lovaspark, Fanyar A. Mariann részére 2182 Domonyvölgy Fenyő u. 47.) várjuk néhány információval, önéletrajzzal, valamint telefonszámmal együtt.


Jó csapat, sokrétű munka, versenyképes díjazás.

E-mail: lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Telefon: +36 30 683 5341

Ifj. Lázár Zoltán egyéniben és csapatban is magyar bajnok!

Szeptember első hétvégéjén megrendezett Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságban Pirik Zsolt tanítványa, ifj. Lázár Zoltán verhetetlen volt.
5 pályán hibátlanul lovagolva, már az első nap élre állva, rajt- cél győzelmet aratott a fiatal lovas kategóriában.

Pest megye csapatában Reisz Pannával, Vándor Zsófiával és Kis Bendegúz Dáviddal pedig karöltve utánpótlás magyar bajnoki címet ünnepelhetett. Képeket a facebook oldalunkon találnak.

 

FEI Négyesfogathajtó Világbajnokság, Breda

BRAVÓ!

FEI Négyesfogathajtó Világbajnokság,
Breda – 2016. augusztus  31. – szeptember 4.

16 nemzet, 57 hajtó, 14 csapat
A Lázár Zoltán, id. Dobrovitz József, ifj. Dobrovitz József összeállításban startoló magyar csapat az elmúlt évek legfényesebb érmét nyerte. A nemzetek versenyében Hollandia mögött a 2. helyen zártunk. Megelőztük az évek óta nagy vetélytársunknak számító Németország csapatát.

 

 Animal Cannibals videoklip a Budapest régió népszerűsítésére
„Ezt a várost" című szerzeménye alapján készített Budapest környékét bemutató (Szentendre, Visegrád, Esztergom, Vác, Gödöllő, Ráckeve) videoklipet az Animal Cannibals.
A néhány napja debütált klipet máris több mint 10 ezren töltötték le, a Facebook-os premier pedig kb. 20.000 felhasználóhoz jutott el. A régió legjelentősebb látnivalóit turisztikai szemlélettel bemutató hiánypótló alkotás két életvidám, bohém ifjú hölgy Budapest környéki kalandozásaira van felfűzve: friss finomságokat vásárolnak a ráckevei Duna-part csónakos piacán, belekóstolnak a csikóslegények világába Domonyvölgyben is. A klipp itt megtekinthető: 

 2016. január 23-án tartották Bábolnán a Díjugrató Szakág éves közgyűlését, ahol ifj. Lázár Zoltán nyerte az ifjúsági ranglistát, így 2015 legjobb ifjúsági díjugrató lovasa lett.
Díjazták az Európa-bajnokság ifjúsági korosztályában elért egyéni 6. helyéért is, mivel teljesítménye meghatározó volt a magyar csapat elért 5. helyezésében, hiszen mindkét pályán egyedüli magyarként hibátlanul lovagolt.2016-os rendevényeink már a honlapunkon... Tovább

Imázsfilm

Reméljük mindenkinek tetszeni fog új imázsfilmünk és felidézi az itt eltöltött szép pillanatokat. Filmünk itt tekinthető meg 

Éremeső Fábiánsebestyénben!

A 16. Kettesfogathajtó Világbajnokságot a csapatversenyben a magyarok (Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, ifj. Dobrovitz József) nyerték Fábiánsebestyénben, és az összetett egyéni versenyben világbajnoki címet nyert Lázár Vilmos (160,12), megelőzve megelőzve testvérét az ezüstérmes Lázár Zoltánt (166,25), és a harmadik helyen végző, olasz színekben induló Dibák Józsefet (166,86). A csapatverseny ezüstérmese Olaszország, míg a bronzérmes Németország.Ifjabb Lázár Zoltán Európa legjobbjai között


Augusztus közepén huszonegy ország állt starthoz a Wiener Neustadt-i utánpótlás Európa-bajnokság ifjúsági korosztályának csapatversenyében. A német Christian Wiegand két nagyon nehéz 140 cm-es pályával várta a döntőbe jutott harminc legjobb ifjúsági lovast. Lázár Zoltán mindkét fordulóban az összetett akadálynál ütött egyet-egyet, ami után 10,69 összhibaponttal végzett. Ez az eredmény a végelszámolásnál ifjúsági válogatottunk és a 12 éves Lacrima Di Felicita számára a fantasztikus hatodik helyezést jelentette az Európa-bajnokságon. Az eredmény kimagasló, a magyar díjugrató sport aranykönyvének első oldalát díszíti. Ebben a korosztályban a ’80-as években a kiskunhalasi Sós Attila Rozmaringgal volt hatodik, majd 2005. és 2009. között az egyedi lovasérzékkel megáldott Kovács Henri a szürke Baccarával tudott négy ízben is a top tízbe kerülni. Az ifj. Kövy András szövetségi kapitány által vezetett magyar utánpótlás csapat ezen az Európa-bajnokságon felülmúlta a várakozásokat, hiszen mindhárom kategóriában büszkeséget szereztek a magyar díjugratás számára.3D-s panorámafotó
val bővült web oldalunk két helyen is. Az egyiket a Tornyos csárdánál taláják a másikat pedig a Világbajnokok terménél.

Lovasok figyelem!

Lázár Lovaspark munkatársat keres! A Lázár testvérek csapatába gyakorlattal rendelkező lóápolót, lovászt keresünk.

A jelentkezéseket e-mailben vagy postán (Lázár Lovaspark, Fanyar A. Mariann részére 2182 Domonyvölgy Fenyő u. 47.) várjuk néhány információval, önéletrajzzal, valamint telefonszámmal együtt.

Jó csapat, sokrétű munka, versenyképes díjazás.
E-mail: lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Telefon: +36 30 683 5341Jobbnál jobb hírek érkeznek, ismét ifj. Lázár Zoltán nyert, most a Magna Racino Spring Tour 2015 első és második napján is.
http://eqwo.net/platin-tour-finalsieg-fuer-isabell-bengtsson-swe

Lázár Zoltán (149,60) nyerte a kettesfogathajtók összetett versenyét a 33. Fábiánsebestyéni Lovasnapokon, megelőzve a szintén magyar fogathajtót, Ifj. Dobrovitz Józsefet (155,16). Harmadik helyen zárta az összetett versenyt a kettesfogatok kategóriájában a német színekben induló Sandro Koalick (158,84).

Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató verseny (2015.)

Huszonhetedik alkalommal a kaposvári Lovasakadémián került megrendezésre a Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató verseny, a győzelmet az idén 17 éves ifj. Lázár Zoltán szerezte meg pej kancájával, Lacrima Di Felicitával, felkészítője Pirik Zsolt. (Teljes cikk elolvasható itt: http://dijugratoszakag.hu/hirek/535-nemzeti-uennepuenkoen-lazar-zoltan-lett-a-mester )

LZV.jpgGuide @ Hand - Gödöllő okostelefonon

 

Okostelefonnal vagy tablettel a kézben járhatják ezentúl végig Gödöllő és környékének nevezetességeit a turisták. Az offline is használható QR-kóddal letölthető Gödöllői séta digitális városnéző program audiovizuális módon, hanggal és szöveggel mutatja be a nevezetességeket.
A séta még három, Gödöllői környéki turisztikai attrakcióra is felhívja a figyelmet és látogatásra invitál: bemutatásra kerül a  Lázár Lovaspark, a Hungaroring és Aquarena vízipark Mogyoródon.

Letölthető a www.turizmusgodollo.hu oldalról, illetve az alkalmazásboltokból: App Store, Google Play Áruház (Turisztikai Egyesület Gödöllő)


Lovasparkunk is a SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB) elfogadó helyek közé tartozik.

(Felhasználás: Vendéglátás vagy szabadidős szolgáltatás)

A Lovaspark helyszínei

Kérjük az egérrel mutasson rá és klikkeljen a helyszínre, amelyet szeretne megtekinteni!


Lázár Lovaspark helyszínei

Kapcsolat

A lovaspark egész évben csak előzetes egyeztetés alapján fogadja csoportjait és egyéni vendégeit.

Adatkezelési nyilatkozat: Letöltés

Éves energetikai szakreferensi riport: Letöltés
GPS készülékekhez a pontos címünk:
2182 Domonyvölgy, Fenyő u. 47.
Sz.: É47.62949 H.:K19.40773
Telefon: +36 28/576-510
Fax: +36 28/576-511
lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Lázár Tripadvisor Lázár Youtube csatorna  Lázár Lovaspark - Free WIFILázár Lovaspark - MVM Partner ZRt. partnerkártya elfogadóhelyLázár Lovaspark - Hungary Card elfogadóhelyLázár Lovaspark - Budapest Card elfogadóhely
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.