MENU

Rólunk
 

Rólunk700-1.jpgBudapesttől alig 35 km-re, Domonyvölgy szívében található a Lázár Lovaspark, amelynek tulajdonosai Lázár Vilmos és Zoltán, fogathajtó világbajnokok. A Gödöllői-dombság festői, tavakkal tarkított völgyében található a program- és rendezvényhelyszín, a kikapcsolódásra, kalandra és magyaros vendéglátásra vágyó hazai és külföldi turisták kedvelt célállomása. Számtalan cég, diplomáciai testület és baráti társaság szervezi ide kirándulását, vagy konferenciájának kísérő rendezvényét, illetve egész napos családi programjait.


Esküvők számára ideális helyszín. A hangulatos kerti szertartáshoz a Lázár Lovaspark nászajándékaként fehér hintóval érkezik az ifjú pár.


A lovaspark különböző stílusú csárdáiban, hangulatos cigányzene mellett egyszerre akár 750 fő is élvezheti a magyaros konyha remekeit, de nyáron akár több ezer főt is tudunk egy időben fogadni. Kemencében készült lángos, grillparti, malacsütés színesítheti a gasztronómiai palettát.


A Lázár Lovaspark a 2011-es EU elnökség számos gálavacsorájának adott helyszínt. Visszatérő céges partnerei a CBA, Robert Bosch Elektronikai Kft., Samsung, Teva Magyarország Kft., Audi Hungaria Motor Kft., Sara Lee Hungary Zrt...

<-
->

Kapcsolat

A lovaspark egész évben csak előzetes egyeztetés alapján fogadja csoportjait és egyéni vendégeit.

Adatkezelési nyilatkozat: Letöltés

Éves energetikai szakreferensi riport: Letöltés
GPS készülékekhez a pontos címünk:
2182 Domonyvölgy, Fenyő u. 47.
Sz.: É47.62949 H.:K19.40773
Telefon: +36 28/576-510
Fax: +36 28/576-511
lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Lázár Tripadvisor Lázár Youtube csatorna  Lázár Lovaspark - Free WIFILázár Lovaspark - MVM Partner ZRt. partnerkártya elfogadóhelyLázár Lovaspark - Hungary Card elfogadóhelyLázár Lovaspark - Budapest Card elfogadóhely
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.