MENU
Q-QQ logó.jpg

2015-ben harmadszor nyerte el Magyar Turizmus Minőségi Díjat (Q): Olyan önértékelési rendszer, amely a termékek, és szolgáltatások minősége iránt elkötelezett turisztikai vállalkozások részére biztosít magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget. A díj 3 éves időtartamra szól, ami idő alatt többször ellenőrzik a szolgáltatókat (inkognítóban). Amennyiben valamely utóellenőrzés során az Értékelő Bizottság úgy tapasztalja, hogy a szolgáltató nem felel meg a Díj követelményrendszerének, a Díj visszavonásra kerülhet.

- A HOTREC (az EU tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete) is akkreditálta a programot és a Magyar Turizmus Minőségi Díj az európai kirtériumoknak való megjelenést igazoló 2Q jel használatára is jogosultságot adott a díjnyertes éttermeknek, szállodáknak (QQ).


MTN w.jpg


2015-ben másodszor kaptuk meg a Magyar Termék Nagydíjat.
A Magyar Termék Nagydíj minőségtanusító rendszer célja, hogy elismerje és díjazza a Magyarországon gyártott  vagy forgalmaztott termékek és szolgáltatások magas minőségű színvonalát. A nagydíj célja emellett az, hogy egyértelmű segítséget nyújtson a terméket és szolgáltatásokat vásárló fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. 2013. óta vendéglátás témakörben is pályázhatnak a magyarországi vállalkozások. A Lázár Lovaspark elsők között nyerte el a díjat.


mabeusz2015.jpgDecember 11-én a Magyar Beutaztatók Szövetsége kiemelkedő teljesítményünkért   kitüntetett minket a "2015. ÉV VENDÉGLÁTÓHELYE" címmel.
BE_2015_LazarLovaspark-1 155.jpg

Business Excellence 2015 - Közönségdíjas rendezvényhelyszín

Ötödik alkalommal díjazta a Business Traveller Hungary, az üzleti utazók egyetlen magyarországi magazinja a hivatásturizmusban kiemelkedően teljesítő szolgáltatókat.

A 10 kategóriában a jelölteket szakmai zsűri állította össze, a kategóriánkénti három-három jelöltből kellett az olvasóknak kiválasztani a legjobbat, de minden kategóriában lehetőséget biztosítottunk egy-egy közönségkedvenc megnevezésére is. Az egy hónapig zajló szavazás végeredményeként így összesen 20 díjazott vehette át a kimagasló minőséget tanúsító Business Excellence 2015 oklevelet.

Best of-2.jpg

 

<-
->

Kapcsolat

A lovaspark egész évben csak előzetes egyeztetés alapján fogadja csoportjait és egyéni vendégeit.

Adatkezelési nyilatkozat: Letöltés

Éves energetikai szakreferensi riport: Letöltés
GPS készülékekhez a pontos címünk:
2182 Domonyvölgy, Fenyő u. 47.
Sz.: É47.62949 H.:K19.40773
Telefon: +36 28/576-510
Fax: +36 28/576-511
lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Lázár Tripadvisor Lázár Youtube csatorna  Lázár Lovaspark - Free WIFILázár Lovaspark - MVM Partner ZRt. partnerkártya elfogadóhelyLázár Lovaspark - Hungary Card elfogadóhelyLázár Lovaspark - Budapest Card elfogadóhely
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.